Spaarbanken

De Nederlandse banken met een hoge spaarrente

 

Vind hier de spaarrekeningen met de allerhoogste spaarrente. De grote traditionele banken bieden vaak maar een beperkte rente op hun spaarrekeningen. Op dit moment komt u bij de drie grootste banken, de Rabobank, ING Bank en Fortis ABN Amro, niet verder dan 2,10% tot 2,30% rente per jaar.

Spaarbanken met hoge rente

Er zijn echter genoeg andere goede spaarbanken, weliswaar iets kleiner dan deze financiele conglomeraten, die wel een prima rente bieden. De Bank of Scotland, MoneYou (onderdeel van ABN Amro), NIBC Direct, SNS Reaal en Westland Utrecht Bank (ook weer onderdeel van ABN Amro) geven nu een spaarrente van 2,60% tot 2,75% rente per jaar. Per jaar kan u dit een hoop inkomsten aan rente schelen. Kijk daarom goed rond voor een spaarrekening met de hoogste spaarrente.

Interessant; de website www.vanspaarbankveranderen.nl heeft een top 15 van beste Nederlandse spaarbanken opgesteld. Daarbij zijn de banken vergelijken op spaarrente-beleid, bestaande uit de rente op sparen zonder voorwaarden, de rente op een spaardeposito en een algemeen oordeel in hoeverre de bank een relatief hoge rente biedt op alle spaarrekeningen. Let op, het overzicht betreft alleen Nederlandse banken. Zo is de bank met de hoogste rente van dit moment, de Bank of Scotland, niet opgenomen.